www.autobussenwebsite.nl

0-9 * A * B * C * D * E * F * G * H * I * J * K * L * M * N * O * P * Q * R * S * T * U * V * W * X * Y * Z

Op deze pagina is wat de betreft de nummering gebruik gemaakt van natuurlijke sortering, dus 1, 2, 3, ... 11, 12, 13, ... ,etc.
1-ster-abonnement Stads-streek-abonnement geldig in centrumzone (in HOV-lijnen geldt in de spits een toeslag).
2-ster-abonnement Stads-streek-abonnement geldig in centrumzone + één aangrenzende zone (in HOV-lijnen geldt in de spits een toeslag).
2-strippenkaart Strippenkaart met twee strippen. Alleen bij de chauffeur te verkrijgen, vanaf 1986 vervanger voor de 6-strippenkaart.
3-ster-abonnement Stads-streek-abonnement geldig in centrumzone + twee aangrenzende zones (in HOV-lijnen geldt in de spits een toeslag).
3-strippenkaart Strippenkaart met drie strippen. Alleen bij de chauffeur te verkrijgen, vanaf 1986 vervanger voor de 6-strippenkaart.
4-ster-abonnement Stads-streek-abonnement geldig in centrumzone + drie aangrenzende zones (in HOV-lijnen geldt in de spits een toeslag).
5-ritten-kaart Kaart waarmee vijf ritten kunnen worden gereden.
5-ster-abonnement Stads-streek-abonnement geldig in centrumzone + vier aangrenzende zones (in HOV-lijnen geldt in de spits een toeslag).
6-ster-abonnement Stads-streek-abonnement geldig in centrumzone + vijf aangrenzende zones (in HOV-lijnen geldt in de spits een toeslag).
6-strippenkaart Strippenkaart met zes strippen. Alleen bij de chauffeur te verkrijgen, in 1986 vervangen door de 2- en 3-strippenkaart.
7-ster-abonnement Stads-streek-abonnement geldig in centrumzone + zes aangrenzende zones. Wegens geringe afname wordt dit abonnement in 1996 afgeschaft. Het N-ster-abonnement neemt vanaf dat moment qua waarde de plaats in van het 7-ster-abonnement.
8-ster-abonnement Stads-streek-abonnement geldig in centrumzone + zeven aangrenzende zones. Wegens geringe afname wordt dit abonnement in 1990 afgeschaft. Het N-ster-abonnement neemt qua waarde de plaats in van het 8-ster-abonnement.
8-strippenkaart Strippenkaart met acht strippen. Alleen bij de chauffeur te verkrijgen, in 1993 vervanger voor de 10-strippenkaart. Ook te gebruiken als dagkaart.
10-ritten-kaart Kaart waarmee tien ritten kunnen worden gereden.
10-strippenkaart Strippenkaart met tien strippen. Alleen bij de chauffeur te verkrijgen, in 1993 vervangen door de 8-strippenkaart.
15-strippenkaart Strippenkaart met vijftien strippen. Alleen te verkrijgen in de voorverkoop, zowel vol tarief als reductietarief. Blauw is voltarief en roze is reductie-tarief.
45-strippenkaart Strippenkaart met vijfenveertig strippen. Alleen te verkrijgen in de voorverkoop, alleen voltarief.
2000NL Type carrosserie van autobusfabrikant Berkhof te Heerenveen vanaf 1993, een doorontwikkeling van de carrosserie ST2000. Te zien bij diverse busmaatschappijen. Afgeleide versies zijn de midivariant Berkhof Junior en de lagevloervariant 2000NLF.